Čak protiv gej izviđača!

Dalje nećeš moći! Čak Noris (72) rekao je svoje.

Najpoznatiji teksaski rendžer se javno usprotivio nameri Džejmsa Turlija, člana upravnog odbora Udruženja

izviđača, da se promeni politika prema gejevima.

 

Naime, prema sadašnjim pravilima, gejevi ne mogu da budu članovi Udružanja izviđača, koje je izuzetno popularno u SAD.

„Homoseksualci nemaju šta da traže u izviđačkim društvima. Bilo bi sramotno i antiamerički kada bi se ukinulo postojeće pravilo. Izviđači su udruženje koje predstavlja simbol najboljeg dela Amerike, baš kao što su to hot dog, bejzbol ili bakina pita od jabuka, dok je gej zajednica upravo suprotno“, napisao je Čak Noris na internet sajtu „ammoland.com“.

Noris, koji je majstor borilačkih veština (ima crni pojas osmi dan), a koji je popularnost stekao u filmovima glumeći s Brusom Lijem, posebno se obrušio na Džejmsa Trulija:

„On želi da promeni pravila kako bi se ulizivao administraciji Baraka Obame, koja podržava gej zajednicu. On je sve to dobro isplanirao“, dodao je Noris, navodeći da je Truli u martu bio na večeri u Beloj kući kod Obaminih.

Prava gej zajednice su jedna od gorućih tema u SAD. Nedavno je na insistiranje administracije predsednika Obame Pentagon ukinuo politiku „ne pitaj, ne govori“ i dozvolio javno deklarisanim homoseksualcima i lezbijkama da budu pripadnici američke armije. Uz to, u nekoliko saveznih država je dozvoljeno sklapanje gej brakova.

Izviđači su sa 2,7 miliona članova i oko milion volontera jedna od najvećih organizacija u SAD koja okuplja mlade.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Može li gej da postane strejt?

Anđelina vodila protiv Dženi zlu kampanju?!

Digitalna smrt poznatih protiv AIDS-a


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Čak protiv gej izviđača!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump