Ceca za rođendan sa prijateljima!

Godinu za godinom Svetlana Ražnatović proslavlja svoj rođendan, a ovaj 39. obeležila je u krugu porodice i prijatelja.

U toku celog jučerašnjeg dana Ceca je primala rođendanske čestitke, a samo za najbliže spremila je večeru u svojoj vili.

 

Ćerka Anastasija, koja je nedavno stigla sa Kipra, ceo dan je provela sa mamom. U jednom trenutku je napustila kuću, ali se ubrzo vratila kako bi prisustvovala ovom malom slavlju. Cecin sin Veljko juče nije bio uz nju, ali kako saznajemo, i on će uskoro biti u Beogradu.

Tokom jučerašnjeg dana pristigla je torta, ali i hrana za večeru koju je slavljenica pripremala.

Tako je među privima došao Saša Vidić i sa buketom cveća u ruci ušao da čestita rođendan dugogodišnjoj saradnici i prijateljici. Poznati kreator se nije dugo zadržavao, nakon pola sata je napustio vilu, jer je imao drugih obaveza. Nedugo posle njega na vratima vile bila je i Cecina kuma i frizerka Svetlana Bubanja Bucka. Kako je uz Svetlanu u svakom trenutku, na ovo slavlje pristigao je i njen portparol Sreten Radović.

Cecin zet Predrag Ocokoljić nekoliko puta je sa decom izlazio iz vile i vraćao se u nju.

Ono što je zanimljivo jeste da su Cecini prijatelji dolazili sa decom na ovo slavlje, pa se sa prozora mogao čuti dečji smeh i dečja vriska, što je verujemo Ražnatovićevu veoma obradovalo.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca proslavila Anastasijin rođendan!

Ceca proslavila prvi Viktorov rođendan

Ceca za rođendan sebi poželela da se zaljubi!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ceca za rođendan sa prijateljima!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump