Cenzurisana JK!

Dalje neće moći! Taman kada je krenula, kako ona kaže, da gazi estradu svojim novim albumom, Jelena Karleuša Tošić naišla je na zabrane.

Naime, JK je ovih

dana snimila spot za pesmu „Krimi rad“, ali će zbog teksta koji je i više nego kontroverzan morati da cenzuriše jedan deo, o čemu je i obavestila svoje fanove.

– Dečice, za spot ide cenzurisana verzija pesme „Krimi rad“… Mora (tužan osmeh) – napisala je JK na internetu, a „Alo!“ saznaje da pevačica neće moći da peva delove u kojima se spominju reči „j..e“ i „m..a“ u spotu koji će se prikazivati na televiziji, ali će zato na sajtu „jutjub“ ostati originalna verzija pesme, pa će svi koji žele moći u celini da čuju „Krimi rad“.

Dakle, ovo su stihovi koji će u spotu biti cenzurisani:

– Megariba, megazvezda, meganivo, svima vam je mega, megakrivo,

a meni baš se j..e za sve živo, napišite to, napišite to.

Stiže, Teca Kampino

odmah stiže kapućino

Lavlje srce, m..a Al Paćino,

krimi rad, krimirad

U želji da dobijemo potvrdu ovih informacija, pozvali smo Karleušinog PR menadžera.

– U skladu sa propisima koje ima RRA, Jelena će morati da promeni male delove pesme zbog emitovanja na radio-stanicama i televizijama. Naravno, na „jutjubu“ će moći da se vidi spot bez cenzure. Uskoro Jelena ide u Španiju, gde će snimiti spot za pesmu „So“ i verujemo da će njeni fanovi, kao i uvek, biti oduševljeni – izjavio je za „Alo!“ Zoran Birtašević.

Bilo kako bilo, verujemo da će Jelena Karleuša sa zadovoljstvom pevati originalnu verziju „Krimi rada“ na svojim nastupima, na kojima ne prolazi nikakva cenzura!


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK peva o kriminalcima!

JK zabranjena na Pinku?!

JK za 8. mart dobila seks!!!


Tagovi: [ ]

Jedan komentar na “Cenzurisana JK!”

  • S DE
    30 juna, 2012, 23:36

    JK Soldier
    KRIMI RAD!!! Soldier Clap

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump