Čeril se nabacuje princu Hariju!

Plava krv je na ceni! Britanska pevačica Čeril Kol (28) ne krije u javnosti koga bi volela za novog dečka.

Ona se u jednom šou programu koji se prikazuje na „Bi-Bi-

Siju“ (BBC), inače nacionalnoj britanskoj televiziji, bez blama nabacivala princu Hariju, trećem u redu za nasleđe britanskog trona.

Čeril je u programu koji je vodila domaćica Keti Peri jasno stavila do znanja da je još sama, kao i da bi razmislila kada bi je riđokosi princ pozvao da izađu.

„Pozovi me“, poručila je Čeril princu Hariju, koji važi za nestašnog dečka iz Bakingemske palate.

„Ranije sam sanjala da sam se udala za Harija i da sam postala princeza. To je istina, ja ga volim. Princ Čarls mi je bio svekar“, priznala je Čeril, inače bivša supruga Ešlija Kola, fudbalera Čelsija, šampiona Evrope.

Izreka da gde ima dima ima i vatre se potvrdila i ovoga puta jer su britanski mediji ranije preneli da su Čeril i princ Hari viđeni u više nego prijateljskom ćaskanju na jednom od niza događaja kojim je britanska kraljica obeležila 60 godina od dolaska na tron.

Čeril je insistirala i na tome da se tokom nedavne proslave dijamantskog jubileja kraljice Elizabete Druge nije gurala da bude u prvom redu sa veteranima Eltonom Džonom, Polom Makartnijem i Tomom Džonsom.

„Nisam ni znala da me kamera snima dok nisam sišla sa bine. Nas muzičare su samo postrojili u red i izveli kraljicu na binu, a ona je stala pored mene“, dodala je seksi pevačica.

U aprilu ove godine je objavljeno da je Čeril jedna od najbogatijih britanskih muzičkh zvezda. Vrednost njene imovine je procenjena na 15 miliona funti.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Šeril Kol pustila vetar u etar!

Princ Vilijam se ženi naredne godine

Tina: Kajem se zbog vatanja


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Čeril se nabacuje princu Hariju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump