Dara Bubamara kupila stan na Dedinju!

Dara Bubamara polako, ali sigurno uvećava svoju imovinu. Naime, pevačica je nedavno kupila četvorosoban stan u Beogradu, i to na Dedinju!

Nekretninu je pazarila

ubrzo nakon što se opremila novim automobilom, a ovo je već drugi prostor koji sa suprugom Milanom Kesićem poseduje u prestonici, pošto su prošle godine postali vlasnici stana u Lisičijem potoku.

– Istina je da sam kupila stan na Dedinju. Ima 130 kvadratnih metara i u toku je sređivanje. Stan je smešten na mirnom mestu, raspored prostorija je odličan, vrlo je funkcionalna stambena jedinica sa četiri spavaće sobe. Kupovinu stana smatram ulaganjem u sigurniju budućnost jer imam dete i želim da ga materijalno obezbedim. Vreme je takvo da mnogi poslovi propadaju, a imati nekretnine je sasvim druga stvar – otkrila je Dara Bubamara za magazin „Hello“.

Popularna pevačica nedavno je snimila i duet s Bojanom Bjelićem „Pogledom te skidam“, za koji je urađen i spot, a nakon toga je očigledno imala i dosta posla budući da je uspela da prikupi novac za stan.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Ivanović kupila stan za 400.000 evra

Dženifer Aniston kupila stan u Njujorku

JK kupila penthaus na Dedinju


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Dara Bubamara kupila stan na Dedinju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump