Dep plaća Vanesi 124 miliona evra?!

Sve ima svoju cenu! Iako Džoni Dep (49) i Vanesa Paradi nisu bili venčani.

Nn je spreman da majci svoje dvoje dece isplati 100 miliona funti (oko 124 miliona evra) kao nadoknadu posle raskida! Podsećamo, Dep i Vanesa, koji imaju sina i ćerku, zvanično su se rastali posle 14 godina. Dep važi za jednog od najbogatijih glumaca u Holivudu i vrednost njegove imovine je procenjena na 300 miliona dolara. Zvezda serijala “Pirati sa Kariba” spreman je da bivšoj prepiše polovinu svoje imovine. Holivudski advokat Robert Način kaže da bi Vanesi toliko pripalo da su oni bili u braku, ali da će u njihovom slučaju o visini nadoknade, ukoliko se ne dogovore, odlučivati sud. Kako prenosi britanski “San”, izvori bliski slavnom paru tvrde da su se njih dvoje razišli prijateljski i Džoni ne želi da se razvlači preko sudova. Starateljstvo nad decom bi trebalo da dele. Mediji prenose da je Vanesa nedavno bila u potrazi za novom kućom na Beverli hilsu. Ona je navodno gledala luksuzne nekretnine čija je cena između 10 i 15 miliona dolara.

Zvanično ni Džoni Dep ni Vanesa Paradi se nisu oglašavali posle raskida, koji je potvrdio njihov portparol. Oni su ranije u nekoliko navrata demantovali da se razilaze.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dep i Ešli u tajnoj vezi?!

Džoni Dep se vratio Vanesi!

Rastali se posle 14 godina!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Dep plaća Vanesi 124 miliona evra?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump