Duško opipao Karleušu!

Ko se pipa,taj se voli!

Duško Tošić opipao je svoju dragu suprugu Jelenu Karleušu. Naime, u želji da svojim fanovima pokaže svoju novu frizuru, pop diva se ispredogledala fotografisala kada ju je suprug zagrlio i čvrsto stegao njene grudi.

 

Iako se nije video lik fudbalera Crvene zvezde, nije bilo teško pogoditi ko se to nalazi iza Jelene. Pop diva je ovu fotografiju odmah podelila sa svojim fanovima putem društvenih mreža uz komentar: „Da li vam se sviđa moja nova frizura? Moj muž je obožava”. Sudeći po ovoj fotografiji, sasvim je jasno da Tošić pored nove frizure obožava još ponešto na njenom telu…

Nedugo zatim, na pomenutoj društvenoj mreži osvanula je još jedna fotografija, međutim, na ovoj je JK pozirala sama.

Inače, Jelena je svoju novu frizuru nakon „tvitera” promovisala i u emisiji „Tačno u podne” na Televiziji „Pink”. Sa voditeljkom Marijom Lazić odgovarala je na pitanja gledalaca koji su se uključivali u emisiju, a mnogi su pohvalili njen novi izgled.

Nakon odmora koji je provela sa porodicom u Turskoj, Jelena se očigledno u Srbiju vratila sveža i spremna za promene, a krenula je prvo od svoje kose. Šta je sledeće? 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Karleuša :“ Duško to voli u šumi “!

Duško i Radojka uhapšeni u Milanu!

JK: Duško mora samo mene da voli /intervju/


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Duško opipao Karleušu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump