Džoni je seksi!

Progovorila!

Seksepilna glumica Amber Herd (26) konačno je progovorila o Džoniju Depu (49), svom ljubavniku, koji se prošle nedelje posle 14 godina veze rastao sa Vanesom Paradi (39), s kojom ima dvoje dece.

 

Mediji su još prošle godine spekulisali da su Amber, koja je inače biseksualka, i Džoni u vezi, ali njih dvoje su to demantovali. Čak je i Vanesa Paradi tvrdila da je s njom i Depom sve u redu.

Amber tvrdi da je Dep neverovatna osoba kojoj je teško odoleti.

„Džoni je divna, posebna osoba. Kada uđe u prostoriju, svi ostali padnu u drugi plan. Neverovatno je seksi, njegovi dugački prsti mogu da učine razne stvari“, rekla je Amber.

Ona je u aprilu viđena kako ulazi u Depov privatni avion na putu za Las Vegas, gde je on promovisao svoj poslednji film „Tamne senke“:

„Volim muškarce. Idem tamo gde me srce vuče. Ja sam kao svaka druga devojka, padam na romantiku“, dodala je Amber, a sebe je opisala kao komplikovanu plavušu.

Dep i Amber su se upoznali na snimanju filma „Dnevnici ruma“ i od tada su nerazdvojni. Trenutno su oboje u Meksiku, gde Džoni snima film „Usamljeni rendžer“, a dok je on na setu, Amber jaše konja kojeg je od svog dragog dobila pre nekoliko dana.

Zanimljivo je da je Amber pohađala katoličku školu. Otac joj je slao godišnje oko 20.000 dolara za izdržavanje. Uprkos tome, ona se u 16. godini odlučila za karijeru modela.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džoni Dep se vratio Vanesi!

„Džoni Dep je želeo da spava sa mnom“

Naređenje Vanese: Džoni, snimaj drugi film!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Džoni je seksi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump