Gadafijev lekar operisao Lidiju

Šta je zajedničko za Lidiju Vukićević i Moamera Gadafija?

Odgovor je hirurg, i to ni manje ni više nego specijalista za otklanjanje disajnih smetnji koje uzrokuju hrkanje.

No, ovaj problem je imao samo pokojni Gadafi, dok je srpska glumica i bivša narodna poslanica patila od sinusa, i to godinama, a problem joj je rešio poznati lekar.

– Lidija je prošle nedelje posetila Novi Sad, gde je operisana u jednoj privatnoj klinici. Inače, nju je operisao specijalista za disajne puteve, odnosno lekar za bolesti koje dovode do hrkanja – za „Alo!“ je otkrio dobro obavešteni izvor. Tokom jučerašnjeg dana kontaktirali smo s popularnom Violetom iz „Boljeg života“, koja nam je potvrdila da je zahvat obavljen.

– Ja nisam imala problem s hrkanjem, već sa sinusima. Istina je da sam nedavno operisala sinuse, ali ste pomislili da sam imala intervenciju zbog hrkanja jer je zahvat obavio upravo specijalista za taj problem. Moguće je da ste čuli da je upravo on operisao Gadafija?- upitala je bivša radikalka, a kada smo joj odgovorili da nam to nije poznato, ona je otkrila još neke detalje.

– Reč je o našem istaknutom specijalisti, njemu je Gadafi poslao i kartu za Tripoli i on je jedini Srbin koji je ušao u njegov privatni šator. Inače, harem nije mogao da spava od Gadafijevog hrkanja, pa je specijalista koji je mene operisao pomogao i čuvenom libijskom lideru. Verujte mi, on je odličan stručnjak, moja operacija je trajala 20 minuta, reč je o laserskom zahvatu i odmah sam napustila bolnicu. Nisam se uplašila, a te večeri sam već otišla u restoran na večeru. Hvala bogu, sada dišem normalno. Nećete verovati, izvadili su mi kilogram gnoja iz glave, a godinama sam imala problem sa sinusima – rekla nam je Vukićevićeva.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Boki 13 operisao jagodice!

Gadafijev sin uživao u Budvi!

Jelica i Lidija u provodu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Gadafijev lekar operisao Lidiju”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump