Gavrilović zabio glavu u dekolte!

Šta li će mu reći žena?!

Da denser Ivan Gavrilović ume da otkači, u to smo se uverili nekoliko puta kada su ga fotografi slikali u raznim varijantama, a ovoga puta ga je „Alo!“ uslikao dok je na veoma neobičan način flertovao sa devojkom, to jest devojkama!

 

Naime, Gavrilovića smo fotografisali kako zagleda pozamašne grudi anonimne dame, a zatim ih opipava i stavlja glavu na njih! Sve to, naravno, dok njegove supruge nema u blizini.

Nakon što je ekstravagantnoj prsatoj plavuši otpevao „Hoću s tobom da đuskam“, Ivan je seo pored nje i počeo sa udvaranjem. Krenuo je od skidanja cipelica, a onda na svakih nekoliko minuta od koktel majstora splava „Pirana“ tražio da napravi „bombu“ za njegovu novu drugaricu. Nekoliko sati posle ponoći, „Gavrilovićeva mala“ je otišla kući, ali je on ubrzo našao zamenu, pa u naručje primio novu, i to brinetu.

Kao u filmovima, iznosio ju je i unosio na splav, moleći je da zamisli da je u Las Vegasu i da računa da je to njihova prva bračna noć. Naravno da ovo niko nije shvatio ozbiljno i da je Ivan samo napravio dobru atmosferu, ali kada mu žena Marina vidi ove fotografije, verujemo da će glavu zaroniti u pod!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ivan Gavrilović o seksu sa Marijom Milošević!

Gavrilović: Bog me je spasao od smrti!!!

Parovi: Stiže Ivan Gavrilović!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Gavrilović zabio glavu u dekolte!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump