Georgiev se cmakao sa devojkom!

Iako priča da ne želi da se njegova slika nađe u tabloidima.

Šlager pevač Vlado Georgiev konstantno daje povoda za dobijanje prostora u toliko mu omraženoj „žutoj štampi“!

Barba je posle nekoliko godina konačno rešio da prezentuje svoju devojku i pokaže kako on ispoljava strast. Naime, pevač je u ponedeljak uveče izveo svoju bivšu-sadašnju iliti buduću devojku na splav „River“, gde je, po svemu sudeći, želeo da sa svojom voljenom Irenom Market uživa u romantičnim pesmama Saše Kovačevića. U prvi mah, njih dvoje nisu stajali zajedno kako fotoreporteri ne bi mogli da ih uslikaju, ali nakon nekoliko baladica i čaša viskija, Vlado je prišao Ireni i palo je opasno i strasno ljubljenje pred svima.

Inače, Georgiev se retko pojavljuje na nastupima svojih kolega, tako da je retkost kada ga uslikaju kako se provodi, pogotovo na ovaj način.

Verujemo da pevač ne bi želeo da se ove fotografije pojave u javnosti jer nikada nije otkrivao imena devojaka sa kojima je bio, a o vezi sa menadžerkom Irenom nije pričao za medije, iako su zajedno (sa pauzama), kako se priča, oko šest godina. Čak i kada su ih paparaci slikali zajedno, Vlado je na sve načine pokušavao da „baca“ oštre kritike na račun medija i tako se „izvlači“ iz tih priča, iako oči nisu mogle da nas prevare, a njegove reči ubede!

Ni ovog puta, Vlado Georgiev nije želeo da prokomentariše fotografiju, kao ni svoj privatni život, pa smo ostali uskraćeni za dodatne informacije.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vlado Georgiev: Poljupci na ulici

Vlado Georgiev se odmara u Budvi!

Georgiev: Boki 13 prima svakog dana!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Georgiev se cmakao sa devojkom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump