Grupa „Regina“ blokirala Beograd!

Muzički sastav „Regina“ oduševio je juče sve prolaznike na Terazijama

Gde su organizovali promociju svog novog albuma „Kad poludimo“. Članovi ovog benda su napravili odličnu atmosferu na otvorenom, a u jednom trenutku je čak i saobraćaj bio blokiran.

 

Do sada neviđena promocija pokazala se dobrom, jer je nove pesme grupe „Regina“ čulo nekoliko stotina ljudi koji su se u tom trenutku našli na Terazijama. Pod otvorenim beogradskim nebom momci iz benda su nizali svoje nove, ali i poneku staru pesmu, a za pesmu „Hvala, Bogu“ snimili su i kadrove za spot.

Poznati muzičar Miki Perić, koji je i napisao ovu pesmu, došao je sa svojom suprugom da podrži saradnike i sve vreme je đuskao uz nove pesme. Pored Mikija, u promociji su uživali i Lejla Hot, Ljupka Stević, Raka Marić i mnogi drugi. Članovi „Regine“ svevremesu zabavljali prisutne svojim šalama i prozivkama koje su upućivali jedni drugima.

– Drago nam je što su Beograđani došli u ovolikom broju da nas podrže. Ova promocija je bila nešto drugačije. Želeli smo da naše nove pesme čuju svi, pa smo organizovali promociju na platou kod Terazijske česme, što se pokazalo kao pun pogodak. Ovu priliku smo iskoristili i da uradimo nekoliko kadrova koji će se pojaviti u spotu za pesmu „Hvala, Bogu“ – izjavio je za „Alo!“ frontmen grupe „Regina“ Aleksandar Čović. 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Regina promovisala album i u Zagrebu!

„Regina“ zaustavila saobraćaj!

Regina: pobedićemo u Moskvi!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Grupa „Regina“ blokirala Beograd!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump