Koga čekaš, Milena?!

Sama kao list na vetru! Mlada pevačica Milena Ćeranić lepe dane koristi da sama prošeta gradom i potraži neku novu krpicu.

„Alo!“ je uslikao bivšu devojku Nemanje

Stevanovića pre dva dana u centru Beograda kako ulazi u jedan butik i izlazi praznih ruku i zatim sama na ulici čeka nekoga, a verujemo da nije u pitanju košarkaš. Nažalost, niko od njenih prijatelja u narednih nekoliko minuta nije pristigao da joj pravi društvo, pa je sama morala da stoji na ulici i mlati kosom, koja joj je očito smetala.

Dok Milena vreme koristi uživajući u toplom vremenu i slobodi, Vladimir Dašić, koji je nedavno zbog fotografija na kojima se vidi kako izlazi iz njene zgrade kidnapovao fotografa “Alo!”, trenutno se krije i od policije. Da li Milena zna gde je on trenutno, ne znamo, ali istraga je dalje u toku jer se košarkaš još nije prijavio u stanicu i nadležnim organima koji ga traže danima.

Kako je njemu, to zna samo on, a kako je Mileni, to vidimo svi!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milena Ćeranić i Vladimir Dašić se vere?!

Milena se udaje u tajnosti!

Milena u vezi sa Vladimirom Dašićem!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Koga čekaš, Milena?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump