Kristina Bekvalac ima novog dečka?!

Poznata stilistkinja, učesnica rijalitija „Survivor“ i sestra Nataše Bekvalac – Kristina Bekvalac izgleda je našla novu ljubav.

Naime, lepa plavuša je postavila fotografije

na društvenu mrežu „fejsbuk“ na kojima je u zagrljaju s nepoznatim muškarcem. Sudeći po njihovim osmesima, reklo bi se da veoma uživaju u zajedničkom društvu. Na jednoj fotografiji Krstina i mladić stoje zagrljeni, dok se na sledećoj valjaju u travi.

Ispod jedne slike, Kristina je čak napisala: „Moj Vaki…“, nakon čega su mnogi povezali lepu Novosađanku sa ovim dečkom. U želji da saznamo da li je reč o njenom novom dečku, kontaktirali smo s Bekvalčevom.

– To je moj najbolji drug Ivan, nažalost. Bilo bi lepo da imam dečka, ali mi je ovo samo drug. Bili smo poslovno na Kopaoniku. Tamo sam obučavala ljude za preživljavanje u prirodi – izjavila je Bekvalčeva za naš list.

Kako Kristina tvrdi da joj je ovo samo drug, ostaje nam da vidimo da li će se između njih roditi i ljubav. Ili će Kristina naći drugog muškarca, jer očigledno želi da ima nekoga pored sebe.

Inače, mlađu Bekvalčevu su povezivali s kolegom iz „Survivora“ Nikolom Soćom, te sa arapskim milionerom Ahmadom iz Abu Dabija, ali je lepa plavuša ove navode demantovala.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kristina Agilera ima novog dečka

Kristina Bekvalac: Volim bivšeg muža!

Hale Beri već ima novog dečka?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kristina Bekvalac ima novog dečka?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump