Lepa Brena kao sveća!

Dok traje obnova, nema odmora! Lepa Brena ne odustaje od zdravog života i konstantnog (pre)oblikovanja svoje figure.

Naime, folk legenda je na društvenu mrežu „tviter“ postavila fotografiju na kojoj se vidi da vredno trenira jogu.

 

Pevačica je na plaži prostrla peškir i odlučila da se malo opusti u čarima joge, koju upražnjava poslednjih godina. Sa jednom nogom uvis, a drugom savijenom, Brena je još jednom pokazala da joj telo ne otkriva godine. Još uvek može da uradi i najteže vežbe, a redovno vodi računa i o ishrani.

– Fizička aktivnost je izuzetno važna. Redovno plivam, povremeno idem u teretanu, a moje najveće otkriće je joga, koju preporučujem ženama koje su psihofizički opterećene. Deluje rasterećujuće na čitav organizam i uči da voliš sebe onakvu kakva jesi – izjavila je Brena nedavno u intervjuu za jedne novine. Iako je poznata po tome da čuva liniju, pevačica nas svako malo iznenadi novim fotografijama, na kojima se vidi da prkosi godinama, a ima ih već 52. Tako je pre nekoliko meseci obelodanila slike sa odmora gde je raširila noge, pa su joj mnoge mlade devojke pozavidele na razgibanosti.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lepa Brena: Koncert u Bg, kao kruna turneje 2010 god.!

Lepa Brena ogladnela!

Lepa Brena u „Zagrebačkoj Areni“


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Lepa Brena kao sveća!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump