Maju Nikolić izvređali Zemunci!

Uzurpirala ulicu!

Pevačica Maja Nikolić je u četvrtak uveče dala sebi za pravo da blokira jednu veoma prometnu ulicu u centru Zemuna, čime je, osim što je prekršila propise,

pokazala da ne mari za ljude koji nekoliko minuta nisu mogli da prođu od njenog automobila.

 

Naime, Nikolićeva je zbog kupovine u večernjim satima odlučila da svojim „audijem“ zakrči ulicu, te je bila „počašćena“ najgorim psovkama od strane velikog broja ostalih učesnika u saobraćaju. No, to je izgleda nije mnogo uznemirilo!

– Verujte mi da sam bio u šoku koliko je bezobrazna! Mrtva ‚ladna je „parkirala“ svoj automobil nasred dvosmerne ulice i otišla žena da pokupuje šta joj treba. Zbog nekoliko minuta njenog nazovi šopinga, saobraćaj u ulici pored Glavne u Zemunu bio je blokiran. Svi su „legli“ na sirene, ali ona nije marila za to i ignorisla je sve – priča za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da su ljudi koji su izlazili sa parkinga vrištali na nju.

– Alo, bre, šta si ti umislila? Vidiš da niko od tebe ne može da prođe! Nije ovo tvoja ulica! Idi tamo u tvoju selendru pa stani gde ti je volja, seljančuro jedna! – vikao je čovek koji se našao prvi iza nje, međutim, Maja je ćutala i smeškala se dok nije završila kupovinu na trafici. Onda je jedna žena koja je stajala pored trafike rekla kako je treba polupati i da ne može zbog toga što je pevačica da daje sebi za pravo da se tako bahato ponaša. Ono je bila komedija. Svi se deru na nju, a ona lagano došeta do svog auta, uđe i ode – završio je naš izvor.

Kada smo pozvali Maju da prokomentariše tu situaciju, pevačica je bila kratka.

– Radim, zauzeta sam, prijatno – i spustila slušalicu.

Malo, Majo, kačiš se sa Zemuncima? Ccc!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Na Farmi Cakana napala Maju Nikolić!

Maji Nikolić odloženo suđenje za Jevreje!

Maja Nikolić posle Nemca prešla na Italijana!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Maju Nikolić izvređali Zemunci!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump