Marijana: Đoković je najpoželjniji muškarac!

Kreatorka i spisateljica Marijana Matues odgovorila je na pitanje o najpoželjnijim muškarcima u Srbiji.

Kako je i sama bila u brakovima sa uspešnim

muškarcima, Miodragom Kostićem Koletom i Lotarom Mateusom, nije joj bilo teško da se opredeli ko je po njenom mišljenju trenutno najpoželjniji. Njen izbor je pao na svetskog tenisera broj jedan Novaka Đokovića.

– Kada gledate ko bi bio najpoželjniji muškarac za neku devojku, to je sigurno Novak, zato što je jedna izuzetna i zdrava ličnost, jedan mlad i uspešan čovek. Imate mnogo uspešnih muškaraca i u srednjim godinama, ali on mi je prvi pao na pamet – izjavila je Mateusova za portal „telegraf“.

Marijana se svakako nije dvoumila kome će pripasti prvo mesto na njenoj listi najpoželjnijih muškaraca, ali pored Novaka nije nahvalila više nikoga.

– Ne razmišljam o tome. Moj život u Beogradu je isključivo vezan za posao. Retko izlazim i jedino mogu preko medija da saznajem ko je slobodan. Mada, mislim da u svakoj branši postoje uspešni muškarci, ali sve zavisi od toga šta je za koga poželjno – rekla je između ostalog Mateusova.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marijana: Da nema Koleta, više bih radila!

Nemeš: Marijana je moja najveća ljubav!

Marijana: Nemeš je kao Ekrem!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Marijana: Đoković je najpoželjniji muškarac!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump