Menson i Trifunović u provodu!

Želje Merilina Mensona za organizatore su zapovest.

Pa kada je svetski poznati performer izrazio nadu da će u Srbiji upoznati glavnog glumca

„Srpskog filma“ Sergeja Trifunovića, to mu je i omogućeno, pa i više od toga, jer je Amerikanac s našim umetnikom završio u ludom noćnom provodu.

 

Nakon koncerta, Mensona su upoznali s Trifunovićem, a upoznavanju je prisustvovao i jedan od scenarista filma – Aleksandar Radivojević. Posle druženja s fanovima, ispred „Beogradske arene“ parkiran je Mensonov autobus, u koji je, osim izvođača, ušlo desetak devojaka iz Srbije, a potom su se svi uputili u u centar grada i zaustavili se ispred kafića voditeljke Marije Kilibarde. Inače, Menson je pre dolaska u našu zemlju izjavio da želi da ima intimne odnose s nekom srpskom tinejdžerkom, a da li su mu organizatori dovođenjem ovih devojaka ispunili i tu želju, ostalo je nepoznato.

– Pričali smo o „Srpskom filmu“ uglavnom. A ispostavilo se da je zanimljivija osoba nego što izgleda – kratko je za „Alo!“ prokomentarisao Trifunović, kada smo ga pozvali u želji da čujemo impresije iz noćnog provoda sa slavnim muzičarem.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sergej, vodič za svetske face!

Sergej Trifunović najbolji psihopata!

Sergej Trifunović snima film sa Monikom Beluči!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Menson i Trifunović u provodu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump