Mladen opet sa pevačicom!

Voli pevačice! Maneken Mladen Radulović se vratio na velika vrata u estradne vode, i to na njemu svojstven način – sa pevačicom!

Posle Seke Aleksić i

Anabele Bukve, Radulović se preksinoć pojavio na splavu „Pirana“ sa novom devojkom, pevačicom Aleksandrom Sanjom Marjanović, koja se takmičila u „Zvezdama Granda“ i koja će dobiti još jednu priliku da se tokom baraža vrati u takmičenje. Radulović je sve vreme sedeo pored mlade pevačice, palio joj cigaretu i često su šaputali jedno drugom na uvce. Izvor blizak novopečenom paru nam je otkrio da su njih dvoje na početku veze i da im je za sada najbitnije da se ne provlače kroz medije.

– Mladen i Sanja su kratko zajedno, mada oni to još ne žele da priznaju. Njoj je sada najvažnije da se vrati iz baraža u takmičenje za „Zvezde Granda“, pa se plaši da ako budu eksponirali vezu, to ne utiče na njene glasače. Mladen je divan prema njoj, izlaze često, ali emocije ne ispoljavaju u javnosti. – rekao je za „Alo!“ njihov prijatelj. U želji da čujemo kakva je veza u pitanju, pozvali smo manekena, ali se do zaključenja ovog broja nije javio na telefon.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mladen Radulović postaje tata!

Raskinuli Anabela i Mladen!!!

Anabela i Mladen: Kruna ljubavi u pesmi /video/


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Mladen opet sa pevačicom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump