Mladen Radulović postaje tata!

Izgleda da pevačice više nisu u trendu!

Ovo važi makar kod Mladena Radulovića, koji je posle emotivnih veza sa Svetlanom Aleksić i Anabelom Bukvom, rešio da se skrasi sa anonimnom devojkom, s kojom će dobiti i dete.

 

Osim činjenice da će postati tata, Radulović će se sa svojom izabranicom Isidorom i venčati.

Lepe vesti bivši učesnik „VIP Velikog brata“ potvrdio je i kada ga je fotograf „Alo!“ uslikao sa budućom suprugom na otvaranju „Fensi kafane“, a naš izvor blizak Raduloviću o njegovom izboru kaže:

– Mladena su konstantno povezivali sa nekim devojkama, a on je nakon raskida sa Anabelom u pravoj vezi bio samo s jednom, s Isidorom. Njih dvoje su dugo zajedno, ali sa prekidima. Oni se veoma vole, a Isidorina trudnoća došla je sasvim spontano, ali sad će se i venčati. On kaže da je poznati maneken svoju trudnu devojku i zaprosio.

– Sada kada je beba na putu, veza Mladena i Isidore je mnogo jača i on je odlučio da joj ponudi brak, a ona je, naravno, pristala. Mnogo se vole, a već je poznato da je imao odličan odnos s Anabelinim ćerkama Lunom i Ninom, te će se Mladen sigurno dobro pokazati u ulozi tate. Veoma je srećan što će postati otac, već razmišlja o imenima, a spomenuo je da bi voleo da se beba zove Indija, ukoliko bude devojčica, naravno – dodao je dobro obavešten izvor, a Mladen je za „Alo!“ sve i potvrdio.

– Tačno je da ćemo Isidora i ja postati roditelji. Mnogo sam srećan što ću biti otac. Mi smo se i verili, i to je sve što mogu da vam kažem, ne bih više da detaljišem – izjavio je Mladen.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka i njen verenik Mladen se pomirili?!

Mladen opet sa pevačicom!

Mladen Radulović: Seki želim sve najbolje


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Mladen Radulović postaje tata!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump