Nadi Topčagić seku struju!

Popularna folk pevačica Nada Topčagić mogla bi da uskoro peva u mraku, pošto „Elektrodistribucija“ planira da u njenom stanu iseče struju.

Zbog duga od

300.000 dinara.

 

Naime, kako je pevačica otkrila za naš list, ona je izdavala stan na Vračaru, a bivši stanari su joj nakon odlaska ostavili veliki dug, koji mora da plati u što kraćem roku.

– Izdavala sam tim ljudima stan i nikada nisam imala probleme s njima. Međutim, kada su se odselili, tek tada sam shvatila da račune nisu plaćali, ostavili su mi dug od 300.000 dinara, koji moram što pre da platim. Planiraju da mi iseku struju, a sve je na moje ime. Ma koliko sam se iznervirala samo kada sam saznala za to! Ne mogu da verujem da je neko spreman na tako nešto. Bila sam fer i korektna, nikad nisam histerisala da kirija mora da mi se da u dan, nikad nisam pravila problem. Nije mi jasno! Da se razumemo, nije to dug od 300 evra, a u današnje vreme i 300 evra je mnogo, neko mesec dana radi za te pare. Šokirana sam, najiskrenije. Do sada mi se to nije dešavalo i ubuduće ću morati da budem opreznija. Ovo mi je lekcija – jadala se Topčagićeva.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nada Topčagić: Ja sam prva guza Srbije

Boki 13 ismeva Seku Aleksić

Veljko prebio Seku!!!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nadi Topčagić seku struju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump