Neda: Mlade žene su pune kompleksa!

Poznata pevačica Neda Ukraden gostovala je u emisiji „Život u trendu“, gde je otkrila da je u mladosti bila iskompleksirana.

Pored toga što je izjavila da je nervira podela na mlade i stare, Ukradenova kaže da ju je zrelost oslobodila komleksa.

 

– Nervira me podela mladi i stari. Smatram da je nepotrebna i neiskrena. Nema veze s porukom koju žena šalje svojim izgledom i radom. Smatram da žena treba da nosi ono u čemu se lepo oseća i ono što želi. Iskreno, kada sam bila mlada, imala sam komplekse i nisam nosila provokativne stvari. Zrelost me je oslobodila tog stresa. Mlade žene su danas srašno iskompleksirane bojom kose, očiju, veličinom grudi… To su velike stvari, koje mladu ženu opterećuju. Kao mlada lila sam i ja suze zbog svog tela. Imala sam lepe obline, a na fizičkom su dečaci znali u prolazu da me zviznu – izjavila je 62-godišnja pevačica u emisiji Snežane Dakić, a prenosi „pulsonlajn“.

Pored toga što je pričala o kompleksima, Neda je otkrila i gde njene koleginice vole da kupuju garderobu.

– Ne volim da kupujem stvari u seks šopu. Znam da se sve pevačice tamo oblače i da vole takve stvari – ispričala je pop zvezda čija karijera traje više od 40 godina. 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Neda Ukraden postala baka!!!

Neda: Hanka je licemer!

Rijana: Žene su pune zavisti!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Neda: Mlade žene su pune kompleksa!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump