Nikolina i Kapor u ljubavnoj vezi!

S obzirom na to da među njegovim pevačima i pevačicama sve pršti od emocija.

Saša Popović bi uskoro mogao da organizuje izbor za najlepši par “Zvezda


Granda”! Naime, i Nikolina Kovač i Saša Kapor odnedavno su u vezi.

 

– Nikolina i Kapor su prvo počeli da se druže, izlazili su zajedno, pričali o raznim stvarima. Mnogi su ih viđali u zajedničkom provodu, ali su se u tom periodu samo upoznavali. Ipak, rodila se ljubav. Dok je Nikolina još uvek bila u takmičenju “Zvezde Granda”, nisu želeli da se toliko javno eksponiraju kako to ne bi uticalo na sam tok nadmetanja. Kako je sada finale prošlo, ne postoji nikakva prepreka da njih dvoje i javno uživaju u ljubavi – priča za “Alo!” izvor blizak ovom mladom paru. Kako bismo saznali da li su istiniti ovi navodi, kontaktirali smo sa lepom Sarajkom, koja nam je rekla:

– Istina je da izlazimo i da se upoznajemo. Ja mogu samo da kažem da je Saša divan i kulturan dečko. Ja se inače ne družim sa ljudima sa estrade, ali mi on baš odgovara. Izlazimo i to je sve što sada mogu da kažem – izjavila je tajanstvena Nikolina za “Alo!”.

U želji da saznamo šta Kapor ima da kaže o vezi sa Nikolinom, pozvali smo ga, ali se nije javio do zaključenja ovog broja. Inače, Saša Kapor je nedavno raskinuo veridbu sa Ninom Božić, koja je pre njega bila u vezi sa voditeljem Vladom Stanojevićem. A zanimljivo je i to da su Nikolinu mediji povezivali upravo sa Stanojevićem! Postavlja se pitanje da li je Saša rešio da nasledi sve Vladine devojke ili je ovo ipak samo slučajnost.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nikolina i Kapor u ljubavnoj krizi!

Vlada i Marina u vezi?

Nikolina i Saša zajedno i u pesmi!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nikolina i Kapor u ljubavnoj vezi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump