Nova „Zvezda Granda“ je Darko Martinović!

Šokiran od sreće, Darko Martinović nije mogao ni reč da izusti.

Nakon što je Saša Popović sinoć sat posle ponoći baš njega proglasio pobednikom šeste sezone „Zvezda Granda“.

 

Martinović, inače slepi pevač sa Cetinja bio je učesnik i prethodne sezone, i nije uspeo da trijumfuje tada, da bi sada pobedio i za sobom ostavio Aleksu Radenkovića, uplakanog Nikolu Nešića i Miroslava Radulovića – Mirčeta.

Posle proglašenja za pobednika, samo je u šoku uspeo da kaže za „Alo!“:

– Još uvek nisam svestan da sam pobednik… Videćemo kad se stvari slegnu. Prezadovoljan sam, a bio bih srećan i samim prolaskom u finale – rekao je veseli Cetinjanin.

U finalu koje je sinoć trajalo četiri sata bili su: Nikolina Kovač, Milica Pavlović, Vanja Mijatović, Andreana Čekić, Slobodan Rakić, Nikola Nešić, Nadica Ademov, Miroslav Radulović, Darko Martinović i Aleksa Radenković.

Deset superfinalista „Zvezda Granda“ već posle prvog kruga napustio je najpre Slobodan Rakić, pa potom i Nikolina Kovač. Milica Pavlović iznenadila je sve kada je rizikovala i na engleskom zapevala Rijanin hit „Please don‘t stop the music“ što je mogući razlog za njeno ispadanje u drugom krugu. Pored Milice u trećem krugu nije zapevala ni Andreana Čekić. Iako će ovo finale ostati upamćeno po velikom broju devojaka koje su se plasirale, u trećem krugu ispale su i poslednje dve dame, Vanja Mijatović i Nadica Ademov, pa su u četvrtom finalnom delu ostala četiri muškarca da se bore do pobede koju je odneo Darko Martnović, sa kojim su njegovi saborci sinoć i plakali i pevali, nakon što su mu čestitali.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Darko: Da sam mlatio rukama, ispao bih smešan!

Darko Lazić opet dobio batine!

Sandra, Darko i Danijel pobedili! /video/


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nova „Zvezda Granda“ je Darko Martinović!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump