Otkazana pljeska, odložena Seka!

Svi oni koji su uz 200 grama mlevenog mesa želeli da uživaju u koncertu Seke Aleksić.

I to sve za 600 dinara, na to zadovoljstvo će morati da sačekaju! Ovu tužnu vest za njene fanove saznali smo kada je s našom redakcijom kontaktirao Goran Popović, zastupnik centra zdravlja „Izvor“, u kojem je spektakl sa kupanjem i klopanjem trebalo da bude održan 7. jula.

U zvaničnom saopštenju obavešteni smo da je koncert folk pevačice odložen „iz tehničkih razloga – obezbeđivanja adekvatne bine i ozvučenja, primerenih programu pevačice“. O naknadnom datumu održavanja Sekinog nastupa na bazenu, kao i o svim eventualnim pogodnostima koje će se prodavati uz ulaznice, javnost će biti naknadno obaveštena.

– Tačno je jedino to da je centar zdravlja „Izvor“, povodom sedam godina rada, imao nameru da organizuje koncert i sve goste počasti večerom. Sajtovi grupnih kupovina bili su jedan od načina promocije samog koncerta. Nažalost, jedan sajt je, bez ikakvog potpisanog ugovora i autorizovanog teksta ponude, samoinicijativno, grubom uredničkom greškom, objavio ponudu na svom portalu na način neprimeren i centru zdravlja „Izvor“ i pevačici Seki Aleksić. Na intervenciju Centra, sajt je obustavio takvu neprimerenu ponudu – navodi se između ostalog u njihovom saopštenju.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić odložila svadbu!

Odložen koncert Jelene Karleuše u Skoplju!

Rođendanski koncert grupe Galija odložen!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Otkazana pljeska, odložena Seka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump