Rastali se posle 14 godina!

Kraj još jedne velike holivudske romanse!

Holivudski glumac Džoni Dep rastao se od francuske glumice i pevačice Vanese Paradi, sa kojom je 14 godina bio u vezi. Glasine o njihovom raskidu kolaju od maja, a Dep je tu informaciju potvrdio šou biznis magazinu “Entertejnment tunajt”.

“Odlučili su da se rastanu. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost i, što je važnije, privatnost njihove dece”, kazao je

glumčev predstavnik za štampu. Detalji o raskidu nisu poznati. Vrednost njihove zajedničke imovine je procenjena na 300 miliona dolara. Džoni Dep i Vanesa Paradi u vezi su od 1998. i nikada se nisu venčali. Imaju dvoje dece – ćerku Lili Rouz (13) i sina Džeka (10). Oni nisu viđeni zajedno u javnosti već dve godine, a spekuliše se da je Dep već duže vreme u vezi sa koleginicom Amber Herd, koja je biseksualka. On je te glasine demantovao. Depa su tabloidi povezivali i sa Evom Grin i Ešli Olsen. Podsećamo, Dep je bio oženjen Lor En Alison, i to u periodu od 1983. do 1985.

Dep je poznat po ulogama neobičnih i ekscentričnih likova kakvi su junak filma “Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit”, Džek Sparou u serijalu “Pirati sa Kariba” i Vili Vonk u filmu “Čarli i fabrika čokolade”.

Tri puta je bio nominovan za „Oskara“, a dobio je „Zlatni globus“ i nagradu američkog Udruženja filmskih glumaca.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Posle sedam godina braka, razvela se Sneki

Anđelina i Bred se sporazumno rastali?!

Lepa Lukić pokazala muža posle 12 godina!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Rastali se posle 14 godina!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump