Rat Krisa i Drejka zbog Rijane!

Krvavi izlazak! Pet osoba je povređeno u masovnoj tuči koja se dogodila u njujorškom klubu „W. I. P.“ .

Između obezbeđenja repera Krisa Brauna i Drejka, a sve zbog

Rijane, pevačice sa Barbadosa.

 

Flaše i piksle su letele na sve strane, klub je ruiniran, a najgore je prošla, ni kriva ni dužna, Holi C. (24), turistkinja iz Australije, koja je zaradila 16 kopči na glavi. Drejk i Kris se ne vole još odranije, kada je pevačica posle Krisa počela da se zabavlja sa njegovim kolegom. Do opšte tuče je došlo nakon što su Rijana i Drejk došli u klub, a Kris im poslao flašu šampanjca na njegov račun, kao pokušaj da se zakopaju ratne sekire. Međutim, Drejk je Krisu vratio flašu šampanjca uz poruku: „J..em ljubav tvog života, pomiri se s tim.“ Ubrzo potom je počela opšta tuča. U njoj nisu direktno učestvovala dvojica repera, već ljudi iz njihovog okruženje, telohranitelji i prijatelji. Flaše i čaše su letele na sve strane. Kris je tokom tuče čak ostavio i nekoliko poruka na „tviteru“, u kojima je prozivao Drejka da nije dovoljno muško jer se gađa flašama. Sam Kris je takođe pogođen flašim i zaradio je rasekotinu na bradi. Povređen je i njegov telohranitelj.

„Sve se odigralo velikom brzinom. Stakla je bilo svuga unaokolo. Jedna flaša me je pogodila u glavu i krv je lila na sve strane. Onda sam se onesvestila“, rekla je povređena Australijanka.

Kris i Rijana imaju burnu istoriju. On je pre nekoliko godina osuđen nakon što ju je fizički zlostavljao. Kasnije mu je ona oprostila jer želi da bude s njim.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana i Kris Braun se tajno venčali?

Duet Rijane i Krisa Brauna?!

Kim i Kris se razvode?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Rat Krisa i Drejka zbog Rijane!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump