Seka Aleksić u prirodnom okruženju!!!

Daleko od grada i „Luja Vitona“!

Izgleda da je pevačici Svetlani Aleksić dosadilo da u svom okruženju u Staroj Pazovi gleda samo životinje poput pasa, pa je zato sa

suprugom Veljkom otišla malo dalje u prirodu.

 

Folkerki se ukazala i prilika da jaše i u naručju drži jagnje, ali i da omiriše mak, koji posle dužeg izlaganja mirisu ima opojno dejstvo. Na svu sreću do toga nije došlo, pa je folkerka mogla mirne duše da se prepusti uživanju s pitomim životinjama i suprugom Veljkom.

Seka je za ovo putovanje imala i posebnu odevnu kombinaciju, koja se u potpunosti uklapala u ambijent i travu na kojoj je pozirala dok se slikala. Sa fotografija koje je folkerka objavila saznali smo da Aleksićeva voli i oružje jer je u jednom trenutku u ruke uzela pušku i, zbog potreba slikanja, „pucala u vazduh“, pa je mnogima delovala kao pravi kauboj. Doduše, šešir možda nije bio pravi kaubojski, ali se pevačica potrudila da dočara ambijent kakav je želela.

Inače, ovakav provod u prirodi nije čudan za porodicu Piljkić jer oni u svom domu imaju veliki broj kućnih ljubimaca i poznati su po tome da u njih mnogo ulažu. S obzirom na to da poznata pevačica ima veliko imanje u Staroj Pazovi, možda se nakon ove avanture odluči da napravi farmu i doživljaj sa putovanja ponovi blizu svoje kuće kad god poželi.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić Veljku napravila gala žurku!

Seka Aleksić konačno uselila u novu kuću!

Seka Aleksić vozila 203 na sat!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Seka Aleksić u prirodnom okruženju!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump