Seka „svata“ sve osim gramatike!

Folk pevačica Svetlana Aleksić definitivno ima problem s gramatikom srpskog jezika!

Taman kada smo pomislili da joj se greške poput „ja bi, a

ti bih“ više neće ponoviti, Seka je nastavila da nas oduševljava svojim ispadima. Naime, u emisiji „Dobro veče, Srbijo“ pevačica je za samo 15 sekundi čak pet puta izgovorila reč „svatam“. Sreća pa smo mi shvatili šta je htela da kaže.

– Ti ne možeš da svatiš, mom suprugu telefon zvoni non-stop, po ceo dan. Potpuno svatam ljude koji nemaju, i ja sam dete koje je odraslo u siromašnim uslovima. Ja to potpuno svatam – pričala je Seka, a onda nastavila s biserima.

– Ne pričam retko o tome. Kada sam počela da se bavim humanitarnim radom, mislim, oduvek se bavim humanitarnim radom, gostovala na humanitarnim koncertima, odazvala se svakom pozivu i onda sam svatila da su uzalud prošli neki koncerti, da su bili prevara – pričala je Aleksićeva.

Podsećanja radi, ova folk pevačica se zbog svojih bisera već našla u medijima kada je u svom rijalitiju „Moja desna ruka“ pokazala svoje „znanje“ ponavljajući rečenice: „Ja bi“ i „Oni bih“!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka se igrala žmurke!

Seka sada vozi po propisima!

Seka Aleksić vozila 203 na sat!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Seka „svata“ sve osim gramatike!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump