Sergej, vodič za svetske face!

Trifunovića za vodiča! Naš poznati glumac Sergej Trifunović mogao bi uskoro da dobije novi posao.

Kako se u subotu posle koncerta našao u noćnom provodu sa Merilinom

Mensonom, a pre dve godine čari beogradskog noćnog života pokazao Džonu Kjuzaku, Sergej bi komotno mogao da radi kao vodič kroz živopisan noćni život srpske prestonice!

Poslednji u nizu koga je Trifunović izveo u grad jeste svetski poznati performer Merilin Menson. Oni su do kasnih jutarnjih sati pili i razgovarali u restoranu Marije Kilibarde.

– Pričali smo o „Srpskom filmu“ uglavnom. A ispostavilo se da je zanimljivija osoba nego što izgleda – izjavio je Sergej.

Glumac se dve godine ranije našao u noćnom provodu sa Džonom Kjuzakom, sa kojim je inače i glumio u jednom filmu. Kjuzak i Trifunović su prvo pili u jednom poznatom restoranu, da bi provod nastavili u poznatom beogradskom klubu. Izgleda da naš glumac zna sva dobra mesta zaprovod tako da mu uopšte ne bi bilo teško da ga angažuju kao vodiča za svetske face.

A sudeći po fotografijama sa ovih događaja, izgleda i njemu prija dok sedi sa njima u društvu. Pa kome ne bi?

Inače, Trifunović se našao i na 39. „Festu“, koji je otvorio Rejf Fajns, gde je sa koleginicom Marijom Karan izvodio manji performans.

Sudeći po poznatim ličnostima koje je Sergej sproveo kroz našu prestonicu, Turistička organizacija Beograda bi mogla da razmisli i ponudi mu angažman, jer već ima preko potrebno iskustvo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sergej hoće Marijanu Mićić!

Sergej Trifunović: Imam dečka!

Sergej Trifunović najbolji psihopata!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Sergej, vodič za svetske face!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump