Seve i Milan zaljubljeni kao tinejdžeri!

Ljubav cveta! Ko kaže da Severina Vučković i Milan Popović imaju problema, taj se grdno prevario!

Kao što pokazuju ekskluzivne fotografije koje je paparaco „Alo!“ načinio u njihovom kafiću „Moda“ na Vračaru, najpoznatiji hrvatsko-srpski par u regionu uživa u svojoj ljubavi.

Lepu pevačicu i šarmantnog biznismena slikali smo tokom proteklog vikenda, a kao što se vidi, njih dvoje delovali su sasvim opušteno i, kao što govor tela pokazuje, nisu skrivali emocije. Milan je zagrlio svoju dragu i vodio računa o tome da joj ništa ne zafali, dok su posetioci lokala komentarisali da pop zvezda koja je pre samo nekoliko meseci postala mama malog Aleksandra Popovića izgleda odlično. Crvena haljina koju je nosila isticala je figuru koja je dovedena skoro da savršenstva.

Kada je kralj bakra video našeg fotografa, odmah je počeo da viče i rukama zaklanja lice svoje partnerke, no za to svakako nije imao razloga, s obzirom na Severinin izgled i lepo raspoloženje.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milan i Seve kupuju kafić za milion evra?!

Milan u Beogradu, Seve u bolnici!

Severina: Milan i ja nismo više zajedno!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Seve i Milan zaljubljeni kao tinejdžeri!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump