Stefan bira auto, a Goca ga kupuje!

Prijatelj se u nevolji poznaje, verovatno smatra Goca Tržan, koja nije imala vremena da izabere automobil koji bi kupila.

Pa je to umesto nje učinio Stefan

Petrušić.

 

Naime, Gocin mladi kolega sa kojim je na „Grand festivalu“ otpevala zapaženu pesmu „U tebe me ne diraj“ pre nekoliko dana došao je u jedan beogradski salon automobila, a nakon što je odabrao auto za sebe, osmotrio je i jedna za koleginicu.

Ni loše vreme nije sprečilo Petrušića da pronađe četvorotočkaša po svom ukusu. Tako je mladi pevač razgledao brojne modele, ali je najviše pažnje posvetio džipu, koji je sa pažnjom gledao. Sutradan se sa svojom starijom koleginicom ponovo pojavio u salonu i mada je odveo Gocu da joj pokaže manji automobil, i njoj je za oko zapao terenac.

Nakon što je pogledala automobil, Tržanova je sela sa prodavcem i utanačila dogovor oko kupovine. A da li je pazarila kešom ili na kredit, ostaće misterija, dok ćemo njen izbor modela saznati čim ga bude provozala gradom. Uostalom, bio veliki ili mali, važno je da se kotrlja!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kalinić merkao novi auto!

Aleksandra Jeftanović kupuje novi auto

Auto-lavirint


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Stefan bira auto, a Goca ga kupuje!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump