Vidić: Keba je ološ! Keba: Ko je Vidić?

Kreator Saša Vidić, kako se može zaključiti, ne može da izdrži ni nedelju dana da ne nađe novu javnu ličnost.

Koju će izvređati na društvenim mrežama, pa se tako, posle

kratkotrajne pauze, ovih dana ustremio na folk pevača Dragana Kojića Kebu.

 

Tako je Vidić u ponedeljak veče u toku emisije „Narod pita“, u kojoj je gost bio Dragan Kojić, rešio da sa svojim prijateljima podeli nekoliko „stručnih“ komentara o Kebi, nazivajući ga, između ostalog, ološem.

– Kojiću, a gde si ti zvezda?! Imaš menopauzu i još uvek nisi siguran da li si Fredi M. ili Mišel Telo! – napisao je Vidić da bi potom okarakterisao pevača na sledeći način:

– Ološ!

Nakon što je izvršio analizu ličnosti, na red je došao i Draganov fizički izgled.

– Kojiću, lepo si se obukao, ideš na matursko 4b?! Sa čim boji Kojić ove brčine „guste“? – pisao je kreator na društvenim mrežama, a zatim u celu priču, iz nekog svog razloga, upleo i pevačevu ćerku.

– Kojiću, promeni farbu, loš ti taj božule. Svedoci smo tvoje talentovane ćerke(?!) – dodao je Saša, a odmah nakon toga na red su došle i prozivke na račun Kebinog izgovora.

– Super su ovi Kebini rodžaci sa padežima. Je l‘ on to rekao „Pomenuli smo malo“? A, rođeni, na kom ti jeziku pričaš? – završio je svoje „izlaganje“ kreator. Kada smo pozvali poznatog pevača da nam kaže šta misli iz kog razloga se on našao na Vidićevoj listi „ocrnjenih“, pevač nam je rekao:

– Verujte mi na reč da ja stvarno ne znam ko je taj čovek i čime se bavi!

Podsećanja radi, Saša Vidić je poznat po tome da javne ličnosti „blati“ na društvenim mrežama, a isto tako i da svoja izlaganja briše nekoliko sati nakon što je napisao. Na toj listi našli su se i Jelena Karleuša, Sandra Obradović, Natašu Bekvalac, Marijanu Mateus, Jovanu Janković…


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Saša Vidić: Nevena Adžemović je tuka!

Boki 13: Vidić je narkoman!

Vidić: Rada i Milan su se posvađali oko pudrijere i helanki?


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Vidić: Keba je ološ! Keba: Ko je Vidić?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump