Viki dočekala Ionita!

„Ko rano rani, dve sreće grabi“, kaže naš narod, pa je tako i pevačica Violeta Viki Miljković uranila i na Aerodormu „Nikola Tesla“ .

Dočekala prijatelja i saradnika,

rumunskog kompozitora Kostiju Ionita, a koju je drugu sreću ugrabila ostalo nam je nepoznato.

 

Viki i njen suprug Dragan Tašković Taške sačekali su Ionita, koji je došao letom iz Bukurešta, a potom su se svojim „mercedesom“ odvezli u nepoznatom pravcu. Prilikom ulaska u automobil, našeg fotoreportera je spazio rumunski kompozitor koji se nije ljutio zbog slikanja, već nam je mahnuo.

Čuveni Ionito, koji je sarađivao i sa popularnom rumunskom zvezdom Inom, u Srbiju je došao na poziv Viki Miljković, kojoj je radio pesmu „Rumba“. Njih dvoje su već danas otputovali u Crnu Goru, u kojoj će zajedno snimiti i spot za ovu pesmu. Kako „Alo!“ saznaje, spot će snimati u Ulcinju, a sve bi trebalo da izgleda kao velika žurka na plaži.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Viki Miljković napustila „Grand“!

Hakeri uklonili spot Viki Miljković sa „jutjuba“!

Viki sa sinom na sankanju!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Viki dočekala Ionita!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump