Vlada ćerki kupio vevericu!

Iako mnogi roditelji za rođendan svojoj deci najčešće daruju lutke, tehničke naprave, odeću, obuću i slično.

Vlada Mandić je rešio da bude originalan i da ćerki Saši daruje nesvakidašnjeg

kućnog ljubimca – vevericu!

 

Naime, rukometaš je želeo da svojoj jedinici za rođendan priredi iznenađenje, jer je znao da mala Saša obožava veverice.

– Čim je saznao da njegova jedinica želi vevericu, Mandić se dao u potragu. Međutim, nabavka ove malene životinje nije bila nimalo laka. Vlada je potegao silne veze kako bi je kupio – kaže naš izvor blizak rukometašu.

– Preko prijatelja iz Mađarske poručio je poklon za koji ima uredne papire i koji je prošao carinsku kontrolu. Kada je kućni ljubimac konačno stigao u ruke slavljenice, njenoj sreći nije bilo kraja, pa je po kući skakutala i vrištala od sreće – završava naš izvor.

Kako bismo proverili verodostojnost navoda našeg izvora, pozvali smo Vladu Mandića, koji ih je potvrdio.

– Morao sam da kupim Saši vevericu jer ona obožava životinje. Iako ima još kućnih ljubimaca, nabavio sam joj i vevericu, pa sada ima malo životinjsko carstvo, o kome brine. Veverica je u kući, pravi dar-mar čim je pustimo iz kaveza i onda je živa muka da je uhvatimo i vratimo – rekao je Mandić.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vlada kupio starleti minđuše!

Vlada Mandić: Pomirio sam se sa ženom!

Mandić kupio zgradu za sedam miliona evra!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Vlada ćerki kupio vevericu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump