Vlada kupio starleti minđuše!

Posle svađe, sve je slađe!

Nakon skandala koji je izbio ispred televizijskog studija između hrvatske starlete Ave Karabatić i srpskog manekena Vladimira

Vuksanovića, sve je rešeno poklonom marke „svarovski“!

 

Naime, dvoje učesnika rijalitija „Survivor“ uputili su jedno drugom neprijatne reči, a rasprava je započeta jer se maneken nije javio starleti kada je došao u Zagreb, gde su zajedno gostovali u emisiji.

U sve to se umešao i Avin tata, što je još više iznerviralo Vuksanovića. Mada, razbuktale strasti nisu dugo trajale, jer je Vlada odlučio da se starleti oduži za pobedu – njen glas je bio odlučujući u finalu – i kupio joj je minđuše, što je Hrvaticu jako obradovalo.

– Svađa je bila kratka, ali slatka. Vlada i ja smo se odmah pomirili i dobila sam od njega lepe plave „svarovski“ minđuše – rekla je Ava Karabatić.

U želji da dobijemo njen komentar i proverimo da li je prošetala poklon, pozvali smo je, ali se nije javila do zaključenja broja, kao ni Vlada.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vlada skače uz pomoć drugara!

Vlada ćerki kupio vevericu!

Vlada Vuksanović ostavio devojku!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Vlada kupio starleti minđuše!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump