Vladimir priznao vezu sa Natašom!

Danima je glavna tema ljubavna veza između Nataše Bekvalac i Vladimira Vuksanovića, koju su oni demantovali.

Sve dok „Alo!“ nije došao u posed ekskluzivnih

fotografija na kojima su pevačica i maneken zagrljeni.

 

Iako nisu želeli da komentarišu slike, Vlada je svoj stav iskazao tako što je na svoj „tviter“ profil stavio fotografije na kojima se ljubi sa Natašom! A tu su i srca. Inače, pevačica preko svog naloga prati svega 17 ljudi, među kojima je i maneken. Ona je na slikama za svoj profil uglavnom sama, dok je u album stavila nekoliko zajedničkih fotografija.

Podsećanja radi, Vuksanović i Bekvalčeva su dve nedelje proveli na Ibici, gde su i snimili intimne scene za spot „Pozitivna“, u kojima se ljube, maze, a čak se pojavljuje i scena u kojoj je Nata bez brushaltera prilepljena za manekenove grudi! Zatim su otputovali u Hrvatsku, u Bol na Braču, gde su sami proveli nekoliko dana i gde su i nastale fotografije koje smo juče objavili. Na slikama se jasno vidi da se na recepciji grle kao pravi zaljubljeni par dok čekaju ključ od sobe.

Navodno su na Ibici boravili zajedno jer su „poslovno“ otputovali, ali boravak na Hrvatskom primorju ne mogu da opravdaju poslovnim angažmanima.

Posle Vladinog diskretnog priznanja, očekujemo da se oglasi i Nataša i potvrdi obostrane emocije.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata jahala gredu!

Nata obrisala sve slike sa Vladom!

Nataša u vezi sa Cecinim bivšim?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Vladimir priznao vezu sa Natašom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump