Vlado Georgiev: Tomin engleski je sprdnja!

Popularni Barba je odlučio da malo prokomentariše predsednika Srbije Tomislava Nikolića i njegovu konverzaciju na engleskom jeziku.

Koju je demonstrirao na nedavno

održanom Samitu šefova država i vlada Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi, utvrdivši da je u pitanju sprdnja!

Naime, kada su ga njegovi virtuelni prijatelji po običaju ni krivog ni dužnog na “tviteru” upleli u priču o Nikolićevom znanju engleskog jezika, kantautor je prvo napisao:

– Moram priznati da je malo aprijatno – čime je pokazao da ne vlada u potpunosti srpskim jezikom, jer u njemu ne postoji reč „aprijatno“.

No, to mu nije bilo dovoljno, pa je posle nekoliko sati prokomentarisao:

– Ovo sa engleskim je najveća sprdnja u istoriji istorije – napisao je pop pevač koji je očigledno preslušao snimak i došao do ovog zaključka, nesumnjivo tačnog, s obzirom na to da je Vlado Georgiev poznat kao veliki lingvista, a još veći purista. Zar bi u suprotnom upotrebio konstrukciju „istorija istorije“?!

Inače, snimak Nikolića, koji čita govor na prijemu povodom pomenutog Samita održanog u Beogradu, kruži internetom i neki smatraju da naš predsednik nije pravilno izgovarao sve reči, ali je Barba jedina javna ličnost koja se osetila pozvanom da o tome da sud. Sa druge strane, u pres službi predsednika Nikolića niko nam se nije javljao, pa komentar nismo uspeli da dobijemo.

Ipak, da Georgiev nije kritičan prema svim političarima, govori podatak da se druži sa Milutinom Mrkonjićem, a kako su mediji nedavno objavili, bio je i na zabavi koju je odlazeći premijer Mirko Cvetković priredio povodom isteka mandata.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vlado Georgiev se odmara u Budvi!

Vlado Georgiev: Poljupci na ulici

Vlado Georgiev: Moje srce je uvek slobodno!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Vlado Georgiev: Tomin engleski je sprdnja!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump