Ana Bebić slupala auto!

U poslednje vreme domaća estrada očigledno ima problema s vožnjom, pa se tako na listi onih koji su imali nezgodu.

Našla i mlada pevačica Ana

Bebić. Ona, na svu sreću, nije završila s povredama, jer je samo iščukala svog četvorotočkaša.

 

– Ana je bila nemarna u vožnji i svog „punta“ malo više iščukala. Nisu to bili veliki udesi, ali dovoljno da je šteta na autu velika. Kada se nakupi, srediće automobil – priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da je Bebićeva najsigurnija kada njen dečko Filip Miletić vozi.

– Trebalo bi ona da se drži njega i bude suvozač uvek. Ne kažem da loše vozi, ali s obzirom na to koliko puta je imala problema s autom, bolje da se drži Filipa, on je iskusniji i bolji vozač – zavšava naš izvor.

Pokušali smo da kontaktiramo sa Anom, ali ona nije bila dostupna za komentar, dok nam je njen partner Filip Miletić potvrdio da joj automobil jeste izlupan.

– Ništa strašno. Malo je čukala auto u vožnji i srediće to. Nikakav veći udes nije u pitanju – rekao je Filip za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Bebić oformila bend sa dečkom!

Ana Bebić: Ne zamere mi zbog veze sa Srbinom!

Ana Bebić: Ikonom stila smatram Gven Stefani.


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ana Bebić slupala auto!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump