Ana posuta belim prahom!

Gde god da se pojavi, pevačica Ana Nikolić pravi haos, kako svojim nastupom, tako i garderobom koja uvek šokira javnost.

Popularna pevačica je u petak veče na

nastup došla u izazovnom kostimu, koji je kasnije skinula, i ostala u trikou, a ono što je svima zapalo za oko jesu fleke od belog praha, i to u predelu međunožja. Pretpostavljamo da je Ana, kao žena koja vodi računa o tome da svaka dlaka stoji na svom mestu, malo pre odlaska na splav „Bolivud“ bila na depilaciji, pa je, kako bi umirila crvenilo, stavila puder. Nažalost, beli prah joj se razmazao po trikou koji je imala na sebi, ali u trenutku zanosa pokazala nam je da i na guzi ima iste fleke. To nije moglo da skrene pažnju s njenog seksi tela, u koje je mahom muški rod gledao kao omađijan, i samo zbog njih je kasnije u toku noći imala posebnu tačku. Oskudno obučena s naglaskom na zadnjici i dekolteu, mešala je Nikolićeva na bini i tako u drugi plan stavila fleke koje su se razmazale po njenoj garderobi. U jednom trenutku Ana je pokazala i koliko je razgibana, pa je tako prvi red ispred bine imao prilike da vidi i pevačicine gimnastičke sposobnosti, što je otkrilo i veliki deo njenog predela oko prepona.

Veliki broj javnih ličnosti je prisustvovao Aninom nastupu, a među njima su se našli i Romana Panić, Katarina Ostojić Kaja, Nikola Lazetić, mlada pevačica Teodora Baković i mnogi drugi. Na splavu „Bolivud“ su se u jednom trenutku pojavili i učesnici rijaliti programa „Akademija debelih“, koji su bez pića na stolu, samo sa voćem, uživali muzici i prizoru pred očima.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana vodi računa o zdravlju!

Ana Nikolić postala kreatorka!

Ana i Nikola Rađen se vole preko „tvitera“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ana posuta belim prahom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump