Biljana i Matija ponovo zajedno!

Ruka za spas u kriznim situacijama biznismena Matije Ćorkovića je izgleda voditeljka Biljana Obradović.

Koja se nakon svakog njegovog raskida odjednom stvori

pored njega, a da li kao emotivna parnerka ili samo kao prijatelj, još uvek je nepoznanica.

 

Ovoga puta, nakon njegovog raskida sa Nikolinom Pišek, Biljana i Matija su odlučili da na letovanje odu zajedno, i to na ostrvo za provod – Ibicu.

Da se provode na Ibici, najpre se svojim prijateljima na svom „fejsbuk“ profilu u četvrtak poverio mladi biznismen, prethodno okačivši fotografije sa aerodroma na kojima je i Biljana, da bi nakon samo dva sata bivši dečko Nikoline Pišek i Ane Nikolić otkrio da se iz Beograda uputio na Belo ostrvo. No, pre odlaska na letovanje sa Matijom, Biljana je demantovala spekulacije da su u vezi i izjavila da je ona najbolja drugarica Ćorkovićeve sestre.

– Očigledno intrigira moje pojavljivanje u Matijinom društvu, ali svi naši prijatelji i poznanici znaju da mi ni sada, a ni ranije nismo bili zajedno. Matijina sestra je moja najbolja drugarica, tako da se svi družimo kada smo zajedno u Beogradu – izjavila je Obradovićeva za portal „story“, zaboravivši ovom prilikom da spomene da sa njima na Ibicu nije pošla Matijina sestra, koja je inače komentarisala njihovu fotografiju sa aerodroma.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Matija odveo Nikolinu u Rim!

Princ Hari i Čelsi Dejvi ponovo zajedno!

Biljana u društvu sa Kim Katral i Ivanom Sert


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Biljana i Matija ponovo zajedno!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump