Ceci preseo let!

Euforija oko nastupa Svetlane Ražnatović u Budvi, koja je trajala danima, popularnoj pevačici sigurno je juče pala u drugi plan.

Pošto je imala nimalo prijatno iskustvo na letu za Crnu Goru!

Posle polučasovnog kašnjenja u polasku, zbog nevremena koje je pogodilo srpsku prestonicu, Ceca je u samom avionu imala neprilike s turbulencijom, koja srećom nije dugo trajala.

Na aerodromu u Tivtu, nakon uspešnog sletanja aviona, Cecu i njenu svitu, u kojoj su sin Veljko i frizerka Svetlana Bubanja Bucka, dočekali su organizatori i belim džipom odvezli u hotel. Ražnatovićeva je sa pratnjom odsela u jednoma od najluksuznijih apartmana na crnogorskom primorju, nakon čega je održala prvi od dva najavljena koncerta u diskoteci „Top Hil“.

Ceca je, inače, nedavno doputovala s Kipra u pratnji ćerke Anastasije i sina Veljka, s kojima je u petak viđena i na večeri u jednom prestižnom beogradskom restoranu. Na istom letu sa Cecom bio je i pevač Miloš Bojanić, koji će se u Crnoj Gori odmarati, ali i raditi.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Emina: Pružila bih Ceci podršku! /intervju/

Ceci se oduzima deo kuće?!

Karamela pretio SMS porukama Ceci!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ceci preseo let!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump