Čistili kokošinjce na putu do slave!

“Put do slave i bogatstva, put do trona oduvek je bio isti, od iskona…”.

I baš kao u staroj pesmi put do slave bio je posut trnjem za najpoznatije holivudske zvezde jer

niko se nije rodio kao glumac sa A liste, koji zarađuje i do 50 miliona dolara po filmu. “Alo!” vam otkriva kojim su se poslovima se bavilo 10 holivudskih zvezda. Ovo sigurno niste znali o svojim ljubimcima.

 

Rod Stjuart

Grobar!

Pre nego što je Rod (67) svojim britanskim akcentom šarmirao publiku, radio je kao grobar na groblju Hajgejt u Londonu. „Nadao sam se da će mi to pomoći da prebrodim strah od umiranja i noćne more koje sam imao kao tinejdžer“, rekao je on.

 

Vupi Goldberg

Seks operater!

Vupi (56) je radila kao šminkerka u pogrebnom preduzeću i kao seks operater: „Tada sam bila mlada. Sada bi mi ljudi prepoznali glas preko telefona“, otkrila je.

 

Hju Džekmen

Klovn!

Džekmen (43) je pokazao talenat za komediju dok je radio kao klovn. Zarađivao je 50 dolara po nastupu. „Volim da pravim budalu od sebe. Tri godine sam to radio“, rekao je on.

 

Metju Mekonahi

Čistač kokošinjca!

Metju (42) je radio jedan od najprljavijih poslova. Bio je čistač kokošinjca u Australiji dok je bio na razmeni studenata. „Razmena studenata je odličan način da se putuje svetom, a novac mora da se zaradi“, izjavio je Mekonahi.

 

Mik Džeger

Portir u ludnici!

Pre karijere u „Rolingstonsima“, Mik (69) je dok je studirao radio kao portir i nosač kofera u bolnici za mentalne bolesti „Beksli“ u Londonu. Zarađivao je 90 šilinga nedelno, što je daleke 1961. godine bilo oko 52 dolara.

 

Stalone

Čistač kaveza!

Stalone (66) je snimao porniće pod nadimkom Italijanski Pastuv, a dok je čekao da uspe u filmskoj industriji, čistio je kaveze sa lavovima u zoo-vrtu u Central parku u Njujorku.

 

Patrik Dempsi

Žongler!

Da Dempsi (46) ima mirne ruke videli smo u „Uvodu u anatomiju”, gde glumi dr Šeparda. Prvo zanimanje u 15. godini mu je bilo profesionalni žongler. Takmičio se i na jednom turniru, gde je osvojio drugo mesto.

 

Bred Pit

Vozač striptizeta!

Bred (48) je vozio striptizete. „Moj posao je bio da ih limuzinom odvezem na momačke zabave i pokupim novac. Puštao sam im muziku i hvatao odeću“, otkrio je Pit.

 

Megan Foks

Džinovska banana!

Megan Foks (26), jedna od najseksepilnijih glumica i manekenki današnjice, nosila je svojevremeno kostim džinovske banane dok je radila u jednoj prodavnici šejkova na Floridi. “Bio je to jedini pravi posao koji sam ikad radila”, otkrila je Megan nedavno gostujući u jednom TV šouu. Crnokosa glumica, koja je igrala u “Lošim momcima” i “Transformersima 2“, trenutno je u drugom stanju i očekuje prinovu sa mužem i kolegom Brajanom Ostinom.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Objavljena lista najseksepilnijih filmskih zvezda

Izvinjenje bahate glumice Megan Fox

Megan Foks: Opasno navučena na operacije


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Čistili kokošinjce na putu do slave!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump