Dača: Stanija i Soraja vređaju ku**e!

Nakon što je u petak prozvao novog mandatara za sastav vlade Srbije Ivicu Dačića, nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović je prešao na starlete!

Na udaru bivšeg

muža Nataše Bekvalac našle su se Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić, za koje je juče na društvenoj mreži „tviter“ prokomentarisao da vređaju ku**e.

Ovu opservaciju aktuelni ugostitelj iz Novog Sada izneo je nakon što ga je nepoznata devojka opomenula da nije lepo što žene naziva pogrdnim imenima i upućuje im uvrede.

– Gde je zapelo, pa pišete za žene „ku**a, ku***tina“ i slično? Nebitno da li su one Stanija, Soraja… svejedno. Koji je to fazon nije mi jasno – napisala je anonimna devojka, na šta je Ikodinović odgovorio:

– U pravu si, vređaju kurve!

Zbog čega Ikodinović ima ovakav stav prema ovim mladim devojkama nismo znali, pa smo mu zato uputili SMS u kome smo mu poželeli dobar dan i upitali: „Videli smo na vašem ‘tviter‘ profilu da ste napisali da Stanija i Soraja vređaju k**ve. Šta ste tačno pod tim mislili?“.

Vulgarnost koju je u više navrata pokazao na društvenoj mreži, otac dve devojčice preneo je očigledno i u komunikaciju s medijima, pa je odogovor koji smo dobili bila psovka.

– Puši k***c! – napisao je Ikodinović.

Kulturno, nema šta! Ali, to nije sve. I nakon što smo mu na prostakluk odgovorili da ćemo njegov odgovor dosledno preneti, on je još jednom ponovio poruku!

Želeli smo da čujemo šta o njegovoj prozivci misle imenovane Stanija i Soraja, ali Vučelićeva nije odgovorila do zaključenja ovog broja, dok je Dobrojevićeva ipak imala komentar.

– Pravi muškarci i džentlmeni nikada ne prozivaju ženu. Ne razumem zašto on na taj način vređa ženski rod kada ga je jedna koju je istetovirao na ruci napravila najvećim luzerom u Srbiji. Sada razumem zbog čega – odgovorila je Dobrojevićeva Ikodinoviću.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dača: Uživam u momačkom životu!

Dača prevario Natašu sa Milicom?!

Dača: Nataši bi bolje bilo da ćuti!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Dača: Stanija i Soraja vređaju ku**e!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump