Dobro sam, hvala vam!

Dobro sam, hvala vam!Kejti Holms je progovorila za medije prvi put otkad se saznalo da se razvodi od Toma Kruza!

Novinar sajta „New York Daily News“ pokušao je da

razgovara s glumicom u jednom supermarketu u kojem je sa ćerkicom Suri kupovala namirnice, ali je ona samo kratko prokomentarisala da je sve u redu.

– Dobro sam, hvala vam – kratko je rekla zvezda i nastavila da gura kolica za kupovinu. Kako prenosi pomenuti sajt, 33-godišnja glumica je bila nasmejana i sve vreme je razgovarala sa ćerkom.

Inače, njen advokat je negirao da je glumica podnela hitan zahtev za raspravu o starateljstvu i izdržavanju za ćerku Suri. S druge strane,

Tom Kruz se sprema da svojoj dosadašnjoj supruzi Kejti Holms vrati milo za drago! Najplaćeniji holivudski glumac planira pravi napad na bivšu dragu optužujući je da se poigrala s medijima, a njegov advokat Bret Filds najavio je protivtužbu uz ogroman odštetni zahtev.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bekam: Svom sinu sam dao ime po Tom Kruzu!

Mala Suri šeta u letnjim cipelicama

Kejti pobedila!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Dobro sam, hvala vam!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump