Džej pukao 2.500 evra u kazinu!

Ako je neko pomislio da Džej Ramadanovski vrele letnje dane koristi kako bi radio, odmarao i gledao zgodna ženska tela na plaži.

Grdno se prevario jer

je popularni pevač našao još jedan način kako će utrošiti svoje vreme – kockanjem!

 

Naime, Džej je na Crnogorskom primorju već neko vreme i u Pržnu svakodnevno uživa u „malim“ zadovoljstvima koje pruža ovaj „sport“ i tako je pre nekoliko dana izgubio više od 250.000 dinara.

– On je ovde redovan gost i voli da se opusti na taj način. Tako je pre nekoliko dana došao da se kocka i izgubio je oko 2.500 evra! Normalno je da se iznervirao, ali ga je brzo prošlo jer se vodi onom „Jednom se živi“ – priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da Ramadanovski svake godine uživa na plaži u Pržnu i ljudi ga tamo obožavaju.

– Ma, on je jedan od omiljenih pevača koji dolaze u Crnu Goru i sa svima se lepo ispriča. Rekao je on svima da je puk‘o lovu u kazinu, ne krije to. Njega svi znaju kao tipa koji je iskren i ne stidi se ničega. A tih 2.500 evra, što je izgubio, vratiće on to. Peva često, a kada on Crnogorce pogodi u dušu, svi vade pare – završio je naš izvor.

Kada smo pozvali poznatog pevača, potvrdio nam je da se kockao, ali tvrdi da je izgubio znatno manje para.

– Bože me sačuvaj! Ko ti je to rekao? Odakle mi, bre, dva soma? Pa, kuća se sad kupuje za te pare. Tamo potrošiš 50 evra i svi odmah iskolače oči. Nemoj da te lažu – na početku razgovora je tvrdio Džej, da bi potom priznao da se kockao i koliko je zapravo potrošio.

– Bio sam dole u kazinu, igrao na slot-mašini, dao sam pet banki. Ma, gde dva soma, gde bre tolike pare da dam? Dam pet do deset banki, ali ne preko toga, prošla su ta vremena – izjavio je Džej za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džej: Dobio sam od Sokoja 6.357 dinara!

Prešlo mu u naviku: Džej ili „Džeki Plačljivko“!

Džej: Neću ići na Merlinov koncert!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Džej pukao 2.500 evra u kazinu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump