Ivan uživa u društvu golih muškaraca!

Ovogodišnje letovanje Ivana Ivanovića je završeno, a među uspomenama sa proputovanja po hrvatskoj rivi debeljuškastom voditelju ostaće.

Ako ništa drugo,

fotografija na kojoj je nag!

 

Ipak, umesto sa nekom cicom, Ivanović je ovu nesvakidašnju pozu ovekovečio sa dvojicom svojih drugara, napisavši komentar “Jesam li vam rekao da smo kupili bele šešire?“

Omaleni šoumen rešio je da se fotografiše ko od majke rođen, ali je preko polnog organa stavio šešir, kojim je prekrio svoju intimnu regiju. U skladu sa svojim novostečenim emotivnim statusom, sveže razvedeni voditelj je sebi dao malo oduška, a da li su ih videle Hrvatice i kako su reagovale na ovaj prizor, nije napisao.

Podsećanja radi, voditelj emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” priznao je pre izvesnog vremena da se razvodi od supruge Zorice posle dugogodišnjeg braka, u kome su dobili ćerku. Dakle, došlo je vreme za zakasnele momačke provode!

U svakom slučaju, omalena TV zvezda se očigledno lepo provela na letovanju, pa će sigurno biti orna za novu radnu sezonu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Karleuša: Ivan Ivanović mi postaje simpa!

Ivan Ivanović: Vlado, nemoj da se ženiš!

Ognjen i Ivan bili u ljubavi!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ivan uživa u društvu golih muškaraca!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump