JK: Nisam luda da kupujem fanove!

Do padanja u nesvest juče su sebe dovodili fanovi Jelene Karleuše čekajući njen potpis, dok je ona strpljivo, skoro tri sata popisivala CD-ove.

Slikala se i delila

autograme. Nakon druženja sa fanovima, za „Alo!“ je demantovala optužbe da je kupila pratioce na „tviter“ nalogu, ali da joj je neko napravio dobar marketing optuživši je za to.

 

– Dogodilo se da je broj pratioca na mom „tviter“ nalogu porastao za okruglo 20.000 foloversa preko noći. Ja nisam ni maloumna, ni luda, a ni glupa, i nadam se da niko ne veruje u to, da uradim tako nešto i da mislim da to niko neće primetiti. I ne znam kako se to radi. To je učinjeno ne znam kako, ali je učinjeno da se ja diskreditujem, a desilo se samo da su mi napravili dobar marketing – izjavila je Jelena, koja je u jeku promocije novog albuma „Diva“, a tvrdi da su članovi njene porodice njeni najveći obožavatelji, te da njen suprug Duško Tošić najradije sluša pesmu „Radim na bol“.

– Duškova omiljena je „Radim na bol“, a Atinina i Nikina je „Krimi rad“, naravno – kroz smeh je izjavila Jelena.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK: Ja sam loša kučka!

Karleuša kupuje fanove?

Goca: Ko kaže da je JK uopšte pevačica?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “JK: Nisam luda da kupujem fanove!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump