JK se šminka dok vozi!

Jelena Karleuša, sudeći po njenim pisanijima, očigledno ne vodi računa o bezbednosti u toku vožnje!

Naime, pevačica je juče vozila 40 kilometara na sat na

autoputu, pri čemu se još i šminkala, što je primetio i policajac koji ju je zaustavio, a nakon kratkog razgovora sa službenim licem, Karleuša je prošla nekažnjeno!

Evidentno je da je JK ovim potezom ugrozila sebe, ali i druge vozače, a pevačica je ceo događaj opisala na društvenoj mreži “tviter”.

– Što mrzim da vozim i stavljam maskaru! Vozi bre, šta gledaš?! Nisam ja JA, samo ličim na NJU! I ja sam bolja riba! Ajde, vozi, imam emisiju u 5 – napisala je supruga Duška Tošića na pomenutoj društvenoj mreži. Sudeći po njenom sledećem statusu, Jelenu je na autoputu zaustavio policajac upravo zbog spore vožnje.

– Policajac: Da li znate zašto sam vas zaustavio? JK: Dosadno vam je? P: Vozili ste 40 kilometara na čas po autoputu. JK: Ali ne mogu da se šminkam i vozim 200 – obelodanila je Jelena svoj razgovor sa službenim licem, a nedugo zatim i nastavak.

– Policajac: I šta cemo sad? JK: A šta biste sad vi? P: Duhoviti?! JK: Hvala! P: Sledeći put-kazna! JK: Kaznite me sad! Trep trep! P: Produžite – prepričala je pevačica svoj susret sa policajcem, koji se po nju dobro završio, jer je prošla nekažnjeno.

U želji da saznamo da li se ovo stvarno desilo, kontaktirali smo sa Jeleninim PR-om Zoranom Birtaševićem, ali odgovor nismo dobili do zaključenja ovog broja, a ni nadležni u Komitetu za bezbednost saobraćaja nisu bili dostupni za komentar, pa nismo mogli da saznamo da li je i kakva kazna predviđena za ovako ponašanje. Ovog puta Jeca je prošla nekažnjeno, da li zbog šarma ili što je poznata, ne znamo, ali nije dugo čekala da se pohvali fanovima o skorašnjem događaju.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zašto se JK vozi gradskim prevozom? /video/

Seka sada vozi po propisima!

JK se fotkala bez šminke!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “JK se šminka dok vozi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump