Karleuša kupuje fanove?

Pop zvezda Jelena Karleuša optužena je za kupovinu pratilaca na „tviteru“.

Zbog činjenice da joj se za samo 24 sata broj sledbenika na društvenoj mreži povećao za skoro 50

odsto! Pevačica je 22. jula imala 35.424 sledbenika na ovoj mreži, a već 24. se ta cifra popela na 53.166!

 

Sudeći po ovim činjenicama, Karleušu je za jedan dan „zapratilo“ 17.593 osobe, a poznata tviterašica Pokojna Mileva je to prva primetila i obelodanila.

– Ono kad je Karleuša u poslednja 24 časa dobila 20.000 folovera (pratilaca). Neko je opet šopingovao po rasprodajama. Ako me razumete – napisala je Pokojna Mileva i predstavila cenovnik na kom se vidi da 20.000 novih pratilaca možete pazariti za 127 dolara.

– Volim kad su ljudi opsednuti sa mnom. To me tako pali… Ja, ja, ja, ja…. Još, još, još…. To, to, to…aaaaaaahhhhhhh!!! Mmmmm! Hvala – napisala je JK na svom „tviter“ profilu.

– Molim sve one koje sam platila da me prate na „twitteru“ da mi vrate lovu! Priznajte fino da sam vam platila po 10 €! – napisala je Karleuša, koju polemika oko njene navodne kupovine očigledno nije mnogo potresla.

– Molim humane ljude da mi plate još 47K na „twitteru“, želja mi je da imam 100K, a istrošila sam se… Košta biti popularan, bre! – dodala je JK ubrzo, a zatim napisala i:

– Molim ove nove followere što nadiru da pale na neko drugo mesto, nemam više love!

Ipak, posle svih ovih šaljivih komentara, Karleuša je odjednom počela da tvrdi da je neko u njeno ime kupio pratioce kako bi joj napakostio.

– Naravno da nisam kupila pratioce. Neko je platio 100 evrića da bi mi napakostio. Ali, kad malo bolje razmislim, kome, bre, ja da se pravdam?! – napisala je JK na „tviteru“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK: Nisam luda da kupujem fanove!

Jelena Karleuša na strogoj dijeti!

Ivanović: Karleuša liči na voštanu figuru!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Karleuša kupuje fanove?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump